My Busy Book

RM55.00

Nak cuti sekolah ni, nak bagi anak umur 2-6 tahun aktiviti apa ya?🤔

Ni ada Buku Aktiviti Saya versi BM dan My Busy Book BI, tak susah dah nak buat sendiri🥰

Nak guna sampai berapa generasi pun boleh ☺️ tahan lasak

Banyak aktiviti best anak boleh buat 😍

Antara topik di dalam My Busy Book ⤵️

🌈 Family
🌈 Alphabet Match
🌈 How Many Fingers?
🌈 Number Train
🌈 Match The Patterns
🌈 Big Small
🌈 Match The Colours
🌈 Transportation & Occupation
🌈 Five Senses
🌈 Facial Expression
🌈 Action Verb
🌈 Under The Sea
🌈 Shape Matching
🌈 What Comes Next?
🌈 Good Habits

 

berkenan boleh lah risik kat sini ya

10 in stock

Description

Musim PKP ni mesti ada parents yang merancang nak mengajar anak-anak di rumah kan? Tapi susah nak cari bahan bantu mengajar 🙁

Jom gunakan My Busy Book yang mudah dipelajari oleh anak-anak & menarik dengan bahan-bahan belajar yang penuh berwarna-warni!

  • Boleh belajar sambil bermain & bergembira
  • Melatih motor halus
  • Anak cepat kenal ABC & 123
  • Mempunyai lebih dari 10 topik yang menarik
  • Terdapat lebih dari 160 ‘matching labels’
  • Terdapat 2 versi, Bahasa Malaysia (Buku Aktiviti Saya) & English (My Busy Book)

Yang bestnya juga buku ini boleh digunakan berulang kali tau sebab ia menggunakan ‘Velcro Tape’ yang boleh dilekat & dicabut. Sangat sesuai digunakan oleh anak-anak seawal usia 2-6 tahun. Busy book ini mempunyai 20 muka surat yang bercetak & juga bersaiz A4 di mana saiznya cukup besar & jelas untuk anak-anak.

✅Buku size A4
✅Wire-O ring 12.7mm
✅Material buku artcard glossy water based
✅Cover artcard mate laminated
✅Bahan dalam tampal artcard upper surface laminated
✅Velcro tape transparent base 15mm

My Busy Book ini tiada dijual di kedai-kedai di luar sana tau.

Ayuh dapatkan sekarang ❗

 

Additional information

Weight 0.373 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “My Busy Book”

%d bloggers like this: