Kombo Ramadan

RM59.00

BERBAKI BEBERAPA HARI SAHAJA LAGI SEBELUM RAMADAN TIBER 😍
Wahhh..Seronoknyaaa mama bila tengok anak mama ni bersemangat menanti puasa…
Combo Ramadan untuk anak-anak buat persediaan menyambut bulan puasa. Ayuh ibu ayah jadikan Ramadhan anak-anak tahun ni lebih bermakna walaupun dalam norma baharu🤗
KOMBO RAMADAN ini mengandungi
✅ My Ramadhan Sticker Book
✅ Komik Ramadhan
✅ Buku Bahagianya Ramadanku
FREE
✅ Sticker Wudhuk

 

Sticker wudhuk tu boleh lekat dalam tandas, jadi anak2 tak perlu tanya “mama, lepas muka apa, lepas telinga apa?” 😂 Saiz sticker: 21 cm x 7.5 cm, okay lah tu kan….tak kecik and tak besar sangat hehe

Pastikan grab *combo promosi RM 59.00 sahaja* sekali setahun je kan….apa salahnya prepare lebih sikit untuk anak-anak okay 😊

10 in stock

Description

Seronok nya promo kali ni‼️

Ibuayah yang bijak pasti akan dapatkan Kombo Ramadan kerana dengan setiap set ini akan dapat sekali water proof wudhu sticker kalis air, FOR FREE JERRRRRR

COMBO ini mengandungi 3 produk:

1) My Ramadhan Sticker Book

🌈 Material glossy paper dan high quality
🌈 Saiz A4 (landscape), saiz ni just nice utk anak-anak bawa pegi mana-mana
🌈 270 sticker: Sticker semua datang dgn info-info mcm hadith, fun facts dan Al-Quran
🌈 16 muka surat

Dah ada check list Ramadhan macam ni, mmg mudah ibuayah nak pantau dan didik anak-anak untuk berpuasa sejak dari kecil

===========================

2) Komik Ramadhan

KOMIK RAMADAN ini sesuai dibaca untuk setiap lapisan umur lagi-lagi kepada mereka yang ingin mengetahui tentang bulan Ramadan dengan cara yang santai namun padat 🥰

Komik Ramadan ini bersaiz B5, berwarna warni dan mempunyai 43 muka surat.

📌 KHAS UNTUK SEMUA PEMBELI BUKU KOMIK RAMADAN ini… anda akan dapat PERCUMA JADUAL PUASA SELAMA 30 HARI YANG BERSAIZ A3

======================

3) Buku Bahagianya Ramadanku

KELEBIHAN BUKU “BAHAGIANYA RAMADANKU” :

🌻 Menyediakan panduan persediaan menempuh Ramadan. Mudah dan realistik! Semua orang boleh buat InsyaAllah.
🌻 Mengandungi nota-nota penting “Bagaimana Menghidupkan Bulan Ramadan”. Agar Ramadan kita terisi dengan indah dan tidak disia-siakan.
🌻 Istimewa! Hari-hari Akhir Ramadan..apa yang perlu kita lakukan? Bagaimana menghidupkan malam Lailatul Qadar? Semuanya tercatat dalam buku ini.

BAHAGIANYA RAMADANKU ini bersaiz A5 dengan 95 muka surat, sesuai dibaca untuk setiap lapisan umur….sebagai persediaan menempuh ramadan dan menghidupkan bulan yang mulia ini dengan amalan-amalan yang baik.

 

 

 

Additional information

Weight 0.450 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Kombo Ramadan”

%d bloggers like this: