BUKU AKTIVITI SAYA

RM55.00

Cuti² ni anak takde aktiviti nak buat apa di rumah?

Ibu ayah tak sempat nak diy aktiviti menarik untuk anak?

Jom dapatkan busy book yang super duper best ni😊

Sesuai untuk anak umur 4-7 tahun. Banyak sangat aktiviti best anak boleh buat😍

Boleh lekat² sebab guna velcro. Hanya RM55 jer.

klik sini: http://www.wasap.my/60196431509/tnakbusybook

Hi mommies! 🥰

Musim PKP ni mesti ada parents yang merancang nak mengajar anak-anak di rumah kan? Tapi susah nak cari bahan bantu mengajar 🙁

Jom gunakan BUKU AKTIVITI SAYA yang mudah dipelajari oleh anak-anak & menarik dengan bahan-bahan belajar yang penuh berwarna-warni!

🌈 Boleh belajar sambil bermain & bergembira
🌈 Melatih motor halus
🌈 Anak cepat kenal ABC & 123
🌈 Mempunyai lebih dari 10 topik yang menarik
🌈 Terdapat lebih dari 160 ‘matching labels’
🌈 Terdapat 2 versi, Bahasa Malaysia (Buku Aktiviti Saya) & English (My Busy Book)

Yang bestnya juga buku ini boleh digunakan berulang kali tau sebab ia menggunakan ‘Velcro Tape’ yang boleh dilekat & dicabut. Sangat sesuai digunakan oleh anak-anak seawal usia 2-6 tahun. Busy book ini mempunyai 20 muka surat yang bercetak & juga bersaiz A4 di mana saiznya cukup besar & jelas untuk anak-anak.

Weight 373 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “BUKU AKTIVITI SAYA”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like…

%d bloggers like this: