ADAKAH ANDA MAHU ANAK ANDA SERONOK BELAJAR MENULIS SEAWAL USIA 3 TAHUN ?

 

8 Buku Magic Pictures

Kini kanak-kanak seawal 3 tahun boleh seronok menulis dengan mudah ! Hadiahkan 8 Buku Magik Boleh Tulis Padam ini plus dapat lagi 6 FREE Gifts…mesti anak suka..wow banyak tu

Adalah ibuayah menghadapi masalah :

  • Anak suka conteng dinding rumah ?
  • Suka conteng buku ?

Kini ibuayah tak perlu RISAU lagi kerana 8 BUKU MAGIC BOLEH MEMBANTU !

Tapi magiknya dimana?

Magiknya buku marker ni boleh tulis padam tulis padam tulis padam berulang kali !

Buku tak rosak sebab ia glossy dan kalis air. Jimat kertas, selamat dinding.

Jadi bagaimana set ini akan membantu anak bijak anda?

Set ini akan membantu anak anda belajar menulis dengan lebih cepat dengan cara berikut:
– boleh tulis dan padam semula. (jimat kertas!)
– seronok belajar sebab colorful!
– Mereka akan suka dan terus berusaha – kerana seronok
– Mudah ingat – kerana tulis secara berulang
– Lengkap, sebab ada ABC, Alif Ba Ta dan 1,2,3
– tak perlu risau anak menconteng dinding
– kertas waterproof, tak mudah koyak

Jadi, Apa yang anda dapat dari pakej ini?

8 buku marker pictures

Siri Anakku Sayang Mari Belajar Menulis mengandungi 8 tajuk Buku:
1. Mari Belajar Menulis Abjad huruf kecil
2. Mari Belajar Menulis Abjad Huruf besar
3. Mari Belajar Menulis Nombor, Bentuk dan Warna
4. Mari Belajar Menulis Badan Saya
5. Mari Belajar Menulis Binatang
6. Mari Belajar Menulis Kenderaan
7. Mari Belajar Menulis Buah-Buahan dan Sayuran
8. Mari Belajar Menulis Jawi

PERCUMA
★ 3 Whiteboard Marker
★ Buku Mewarna Abjad dan Buku Mewarna Nombor, Buku Mari Mewarna Bersama Upin Ipin

Apa kata pembeli?

testimoni buku anak belajar menulis images

testimonibukuanakbelajarmenulis picture

Nama saya faiq. Faiq baru 37 bulan (3 tahun 1bulan 1 minggu). Faiq suka menulis dgn buku tulis n padam. Buku ni hadiah dari ummi n ayah faiq sebab faiq suka lukis n tulis di mana2 aje. Sekarang faiq dah tak buat cam gitu lagi. Faiq guna buku niii je utk tulis2. Semua ada 8 buah buku.

testi-menulis picture

Ahmad faiq,
3 tahun 1 bulan,
Anak Puan Rosiahnani Razali
Sudah pandai pegang pen dengan betul, pandai menulis dan mengenal huruf!!
Hanya dengan buku tulis dan padam berulang kali. Tak perlu conteng dinding lagi

Koleksi8bukumarker-belajarmenulis pictures

Puan Rosni Jusoh hantar mesej pada saya kat WhatsApp

seronok depa dapat buku.. hehe

sebenarnya buku ni saya beli utk train si adik.. tapi kakak bz juga nak tulis… hehe
kakak dah ok.. cuma si adik kena pegang tagan untuk draw abjad kat buku tu.. sangat excited nak tulis tadi.. permulaan yg baik!!! hehe

Testimoni Buku Magic Pictures

anak-belajarmenulis pictures

Buku Magic Anak Pictures

 

Buku Magic Pictures 1

Adam bin Mohmmed Nazlee. 5 tahun. “Adam boleh duduk tekun menulis lebih lama dari biasa. Kalau tak, asyik kata letih je.”-Puan Azlina Hassan

Adam Belajar Menulis Pictures

Disediakan Juga Panduan untuk Ibubapa dan Guru

 panduan ibubapa pictures

Berminat ?? Hanya RM65 Sahaja !!

 

KLIK SINI SEKARANG

5mty

Leave a Reply