belajar-buat-website-image

Belajar Buat Website dan Blog Online

Menjadi kemestian bagi peniaga online perlu ada website mahupun blog bagi menjual ataupun berkongsi maklumat dengan pelanggan mahupun follower.

Website dan blog semakin mendapat perhatian dan menjadi salah satu medium pemasaran selain daripada facebook, instagram dan sebagainya.

Kadang-kadang susah juga nak dapatkan khidmat pembuat website atau website developer yang boleh memberikan servis yang baik kepada kita.

Saya dulu asalnya teringin sangat nak ada website sendiri, tak salah masa tahun 2012 gitulah..masatu website ni taklah sepopular sekarang ni. Jadi belajar juga dengan sifu saya yang juga orang yang banyak mengenalkan saya didalam bisnes online ni.

Asalnya buat suka-suka untuk diri sendiri sahaja.Suka pula dan jatuh hati habis website dan blog sendiri jadi mangsa ujikaji. Jadi saya belajar offline dan online serta banyak try and error.

Saya ni suka tukar-tukar theme jadi jangan pelik kalau tetiba website atau blog saya tu lain sikit dari biasa..hihi

Oklah kalau rasa nak dapatkan khidmat saya bolehlah contact saya. Samaada nak saya buatkan atau pun boleh juga belajar secara online.

Ingin mendapatkan servis buat website dan blog yang berkualiti dan murah ?

Perhatian kepada perniaga online!

PROMO AKHIR TAHUN – ECOMMERCE WEBSITE (Harga Runtuh)

Letih dah nak handle order melalui whatsapp?

Sampai Jem dan letih tangan nak jawap satu-satu soalan customer.

Jangan risau kerana kami ada penyelesaian untuk anda.

E-commerce website atau Onlineshop adalah platform terbaik untuk bantu anda dalam urusan order customer terus simpan didalam database. Tak perlu pening kepala nak manage bisnes tiap masa guna whatsapp je.

Ada sales report, customer report, sistem agent pun ada dan banyak lagi. Masa anda untuk buat sale dan order masuk terus kedalam website.. Website anda akan siap dalam masa 3 – 7 hari !!

Selepas tu harga akan dinaikkan kepada RM659!

Contoh Website dan Blog WordPress diantaranya :

http://shoplilqarmaa.com/

http://www.syazdecloset.com/

http://www.aufasouq.com/

http://aufababy.com/

http://www.milkanddino.com/

http://www.seleksiqasehhusna.com/

http://rosnizanaem.com/

http://myjannahkids.com/

http://www.tarbiahcintabookstore.com/

http://www.pelitaakademi.com/

http://adnyhealth.com/

http://www.ourkiddyshop.com/blog

http://littlemunas.com

http://teratakmukmin.com/blog/

Hubungi Saya di

 

Leave a Reply